Πρωτάθλημα Αργεντινής: Ματσάρα μεταξύ Αρχεντίνος Τζ. και Ιντεπεντιέντε - Νίκες για Μπελγράνο και Λανούς - Highlights

Newsroom

Δύσκολες αλλά σημαντικές νίκες που τις διατηρούν ψηλά στη βαθμολογία πανηγύρισαν η Βελγράνο και η Λανούς για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής - Liga Profesional που μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr.

Η Μπελγράνο άνοιξε το σκορ στο 33' της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Τουκουμάν με κεφαλιά του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Πάμπλο Βεχέτι (έφτασε τα εννέα στη λίγκα), αλλά απ' το 39' έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ρέμπολα. Παρ' όλα αυτά, διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τέλους και παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ένα γκολ του Μπελμόντε στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου (45+2') ήταν αρκετό για τη Λανούς προκειμένου να νικήσει την Ουρακάν (1-0). Η Granate που παραμένει αήττητη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές διατηρήθηκε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Με δύο γκολ στην αρχή και στο τέλος του α' ημιχρόνου η Κολόν Σάντα Φε επιβλήθηκε με 2-0 της Μπάνφιλντ βελτιώνοντας τη βαθμολογική της θέση. Ο Μέσα στο 2' και ο Βέγκα στο 45+2' διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 απέναντι στην Taladro που έμεινε για τρίτο σερί ματς μακριά απ' τη νίκη.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, όπου η Αρχεντίνος Τζούνιορς απέσπασε ισοπαλία (2-2) απ' την Ιντεπεντιέντε, η οποία προηγήθηκε 0-2! Με γκολ του Ορτίς στο 45+1' και του Καουτερούτσιο στο 65' οι Rojas  πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων δείχνοντας να κλειδώνουν τη νίκη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι με επέστρεψαν στο ματς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άβαλος στο 79' και ακόμα ένα τέρμα του Ερέδια στο 83' για το τελικό 2-2.

Μπελγράνο - Ατλέτικο Τουκουμάν 1-0

Λανούς - Ουρακάν 1-0

Κολόν Σάντα Φε - Μπάνφιλντ 2-0

Αρχεντίνος Τζούνιορς - Ιντεπεντιέντε 2-2

πρωτάθλημα Αργεντινήςειδήσεις τώρα