Πρωτάθλημα Βραζιλίας: Στην κορυφή η Μποταφόγκο με πρωταγωνιστή Τικίνιο, σαρωτική η Παλμέιρας του Φερέιρα, νίκη για Φλουμινένσε με Μαρσέλο

Newsroom

Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας που μεταδίδει η υβριδική τηλεόραση του OPEN και η Μποταφόγκο προελαύνει έχοντας πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς καθώς επικράτησε άνετα με 3-0 στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς, που όμως βρίσκεται σε κακή κατάσταση και στη ζώνη του υποβιβασμού! Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο πρώην φορ του Ολυμπιακού, Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ με 5 γκολ!

Μια ανάσα πίσω απ' την Μποταφόγκο βρίσκεται η Παλμέιρας του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα που παραμένει αήττητη καθώς σάρωσε με 4-1 την Γκρέμιο και βρίσκεται στο -2 απ' την κορυφή. Στην τρίτη θέση, τρεις βαθμούς πίσω απ' την Παλμέιρας και πέντε απ' την κορυφή, βρίσκεται η Φλουμινένσε, η οποία πέρασε νικηφόρα (0-2) απ' την έδρα της Κρουζέιρο με τον Μαρσέλο να έχει συμμετοχή και στα δύο γκολ της ομάδας του.

Σημαντική νίκη πέτυχε και η πέμπτη στη βαθμολογία Ατλέτικο Παραναένσε στην έδρα της Ιντερνασιονάλ με 2-0, ενώ ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0) τελείωσε το ματς της Φορταλέζα με τη Σάο Πάολο.

Μποταφόγκο - Κορίνθιανς 3-0

Φορταλέζα - Σάο Πάολο 0-0

Παλμέιρας - Γκρέμιο 4-1

Ιντερνασιονάλ - Ατλέτικο Παραναένσε 0-2

Κρουζέιρο - Φλουμινένσε 0-2

Αμπέλ ΦερέιραΠαλμέιραςΜαρσέλοπρωτάθλημα ΒραζιλίαςΣοάρες Τικίνιοειδήσεις τώρα