Πρωτάθλημα Αργεντινής: Τρία buzzer beater στις νίκες της Σαν Λορέντσο, της Ιντεπεντιέντε και της Ινστιτούτο! Highlights

Newsroom

Μια δύσκολη, αγχωτική αλλά συνάμα σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Σαν Λορέντσο στην έδρα της Μπάνφιλντ για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής - Liga Profesional που μεταδίδεται αποκλειστικά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr. Οι Santos προηγήθηκαν στο 12' με τον Ελίας αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 29' με τον Μπισάνζ. Τελικά η Σαν Λορέντσο πήρε τη νίκη (2-1) με buzzer beater του Μπάριος στο 94' που την έφερε στο -5 απ' την προπορευόμενη Ρίβερ Πλέιτ που έχει ένα ματς λιγότερο.

Ένα buzzer beater χρειάστηκε και η Ιντεπεντιέντε για να κερδίσει την Τίγκρε με 2-1. Ο Βαγιέχο άνοιξε το σκορ μόλις στο 5', ο Ρετεγκούι ισοφάρισε στο 31' για τους φιλοξενούμενους αλλά οι Rojas βρήκαν το νικητήριο γκολ στο 95' με τον Καουτερούτσιο. Μ' αυτό το τρίποντο η Ιντεπεντιέντε απομακρύνθηκε απ' την επικίνδυνη ζώνη.

Γκολ στο φινάλε του ματς με την Κολόν Σάντα Φε χρειάστηκε και η Ινστιτούτο, η οποία επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Άντριαν Μαρτίνες στο 92',  ενώ άνετα νίκησε η Νιούελς Ολντ Μπόις την Άρσεναλ Σαραντί με 2-0 με δύο γκολ του Σόρδο στο 33' και στο 89'.

Μπάνφιλντ - Σαν Λορέντσο 1-2

Ιντεπεντιέντε  - Τίγκρε 2-1

Ινστιτούτο Κόρδομπα - Κολόν Σάντα Φε 1-0

Νιούελς Ολντ Μπόις - Άρσεναλ Σαραντί 2-0

ειδήσεις τώραπρωτάθλημα Αργεντινής