Οι καλύτεροι της 17ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Αργεντινής

Newsroom

Λίγο προτού ανοίξει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Αργεντινής που μεταδίδεται αποκλειστικά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN, ας θυμηθούμε εκείνους που ξεχώρισαν το προηγούμενο αγωνιστικό τετραήμερο.

Καταρχάς ο Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο αναδείχθηκε κόουτς της αγωνιστικής καθώς οδήγησε τη Ροζάριο Σεντράλ στη νίκη επί της Ντεφένσα. Από εκεί και πέρα, ο Ναουέλ Λοσάδα της Μπελγράνο ήταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας, ενώ στην άμυνα επελέγησαν οι: Χουάν Κάσερες (Λανούς), Κάρλος Κιντάνα (Ροζάριο), Νίκολας Φιγκάλ (Μπόκα Τζούνιορς), Μάλκομ Μπραΐντα (Σαν Λορέντσο).

Στα χαφ ξεχώρισαν οι Ιγνάσιο Μαλκόρα (Ροζάριο), Ιβάν Τάπια (Μπαράκας Σεντράλ), Λουσιάνο Μπόχιο (Λανούς), Ταντέο Αγιένδε (Γοδόι Κρουζ) και στην επίθεση οι Μιγκέλ Άνχελ Μπόρχα (Ρίβερ Πλέιτ) και Αντρές Βομπεργκάρ (Σαν Λορέντσο). Ο τελευταίος, ο οποίος είναι Αργεντινός αλλά αγωνίζεται στην Εθνική Σλοβενίας (!) σκόραρε δις (με πέναλτι) στη νίκη επί της Ινστιτούτο. Ήταν εκ των κορυφαίων της αγωνιστικής μαζί με τον γκολκίπερ Ναουέλ Λοσάδα, ο οποίος έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις στο ντέρμπι της Κόρδομπα με αντίπαλο την Ταγιέρες και πήρε το νήμα τον τίτλο του MVP.

πρωτάθλημα Αργεντινήςειδήσεις τώρα