Γκολάρες, μαγικές ντρίμπλες και θέαμα στο πρωτάθλημα Βραζιλίας!

Newsroom

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Ατλέτικο Μινέιρο με την Παλμέιρας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Σε ένα ματς που μεταδόθηκε απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN, η Ατλέτικο Μινέιρο άνοιξε το σκορ στο 45' με τον Παβόν, αλλά η Παλμέιρας ισοφάρισε με τον Ντουντού στο 52'.

Το highlight πάντως της αναμέτρησης ήταν το μαγικό γκολ που πέτυχε ο Ρόνι στο 7', το οποίο όμως δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης...

Ισόπαλο (1-1) έληξε και το έτερο ντέρμπι της Φλαμένγκο με την Κρουζέιρο. Οι δυο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα αποζημιώνοντας τους οπαδούς που βρέθηκαν στο θρυλικό Μαρακανά. Ο Μάρλον άνοιξε το σκορ στο 6' για τους φιλοξενούμενους έπειτα από μαγική ασίστ με τακουνάκι του Μπρούνο Ροντρίγκες.

Στο 20' η Φλαμένγκο είχε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει αλλά ο Γκάμπριελ αστόχησε σε πέναλτι. Ωστόσο ο Άιρτον Λούκας πέτυχε το 1-1 στο 33' μετά από θαυμάσια ατομική προσπάθεια του Γουέσλι και τακουνάκι-ασίστ του... Γκαμπιγκόλ!

Δεν έλειψαν πάντως και τα... χορευτικά με τον Μάρλον να κάνει μια εξαιρετική ντρίμπλα στον Γουέσλεϊ που δεν κατάλαβε από που του ήρθε...

Μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής η Μποταφόγκο παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με +5 απ' την Παλμέιρας, ενώ έπονται η Σάο Πάολο, η Ατλέτικο Μινέιρο και η Γκρέμιο.

Ατλέτικο Μινέιρο - Παλμέιρας 1-1

Φλαμένγκο - Κρουζέιρο 1-1

πρωτάθλημα Βραζιλίαςειδήσεις τώρα