Φουλ δράση στην υβριδική τηλεόραση του OPEN με την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής και τη 10η της Βραζιλίας

Newsroom

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας και η υβριδική τηλεόραση του OPEN προσφέρει τα οχτώ καλύτερα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής από τις κορυφαίες λίγκες της Νότιας Αμερικής.

Για την 20ή αγωνιστική στη Liga Profesional Αργεντινής η δέκατη στη βαθμολογίας Μπόκα Τζούνιορς διέκοψε το σερί τριών διαδοχικών νικών με τη σκληρή ήττα που υπέστη από την ουραγό Άρσεναλ Σαραντί, αλλά τώρα επιστρέφει στο Μπομπονέρα όπου έχει σημειώσει τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, υποδεχόμενη την έκτη Λανούς που δεν έχει χάσει στα οχτώ από τα τελευταία εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος. Από την πλευρά της η προπορευόμενη Ρίβερ Πλέιτ καλείται να ξεπεράσει το σοκ του θανάτου οπαδού της από πτώση στον αγώνα με την Ντεφένσα. Αγωνιζόμενη στο στάδιο Φλορένσιο Σόλα με αντίπαλο την Μπάνφιλντ που βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος θα κυνηγήσει άλλη μια νίκη που θα τη διατηρήσει σε διαφορά ασφαλείας απ' τους διώκτες της.

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής που θα μεταδοθούν απευθείας στην υβριδική τηλεόραση του OPEN.

20ή αγωνιστική Αργεντινής

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 11/6 02:00: BOCA JUNIORS - LANUS / ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 12/6 23:00: SAN LORENZO – CENTRAL CORDOBA / ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Βασίλης Πλακογιάννης
  • ΤΡΙΤΗ 13/6 01:15: BANFIELD – RIVER PLATE / ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  • ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΡΙΤΗΣ: COLON - ESTUDIANTES / ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μάχες στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα

Στη 10η αγωνιστική του Brasileiro δεσπόζει το King-clash Derby ανάμεσα στις «αιώνιες» αντιπάλους Σάο Πάολο και Παλμέιρας στο στάδιο Μορουμπί. Η Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα καταδιώκει την πρωτοπόρο Μποταφόγκο με όπλο της την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής που έδωσε τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών ισοπαλιών. Τα πράγματα όμως θα είναι δύσκολα στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου της όπου η Σάο Πάολο μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας που θα μεταδοθούν απευθείας στην Υβριδική τηλεόραση του OPEN.

10η αγωνιστική Βραζιλίας

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 11/6 00:30: ATLETICO MG – RED BULL BRAGANTINO / ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 11/6 03:00: BOTAFOGO - FORTALEZA / ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 11/6 22:00: SAO PAULO - PALMEIRAS / ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Δημήτρης Βάλσαμος
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 12/6 00:30: FLAMENGO – GREMIO / ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

OPENειδήσεις τώραπρωτάθλημα Αργεντινής