Αθλητισμός|14.04.2020 14:21

ΠΑΟΚ: Νέα τηλεδιάσκεψη με φόντο τη νέα Τούμπα και «τετ-α-τετ» Σαββίδη - Βιεϊρίνια

Αντώνης Τσακαλέας

Οι τηλεδιασκέψεις στον ΠΑΟΚ συνεχίζονται, καθώς αυτές αποτελούν τον εγκεκριμένο τρόπο εσωτερικών συζητήσεων ανάμεσα στα στελέχη της ΠΑΕ, με δυο εξ' αυτών να γίνονται με τη συμμετοχή του Ιβάν Σαββίδη. Η πρώτη αφορούσε την ενημέρωση του πρόεδρου της ΠΑΕ για τα δυο θέματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο. Οι Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος και Μαρία Γκοντσάρεβα ενημέρωσαν τον Ιβάν Σαββίδης για τις εξελίξεις που καταγράφηκαν στο θέμα της νέας Τούμπας αλλά και την έναρξης του σχεδιασμού του νέου προπονητικού κέντρου. Θέμα συζήτησης των τεσσάρων αποτέλεσε και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να διατηρηθούν οι δεσμοί με τον κόσμο, σε μια εποχή χωρίς ποδόσφαιρο.

Η δεύτερη τηλεδιάσκεψη έγινε ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Αντρέ Βιεϊρίνια και αποτελεί την αρχή της επικοινωνίας του πρόεδρο της ΠΑΕ με τους ποδοσφαιριστές. Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να ενημερωθεί από τον αρχηγό για όλα τα θέματα που αφορούν τη νέα καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών αλλά και τυχών αιτημάτων αυτών που ίσως να έχουν προκύψει αυτή την ιδιαίτερη περίοδο. Τις επόμενες ημέρες, ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει επικοινωνία τόσο με τους υπόλοιπους αρχηγούς όσο και με το σύνολο των ποδοσφαιριστών.

Στο διάστημα που ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα, το μήνυμα που έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης ήταν να μη χαθεί ούτε μια μέρα σε επίπεδο κινήσεων με φόντο τη νέα Τούμπα, σχεδιασμού του νέου προπονητικού κέντρου και δράσεων «επικοινωνίας» της ΠΑΕ με τους φιλάθλους της ομάδας, ώστε άπαντες να είναι έτοιμοι με τη λήξη των μέτρων να κινηθούν πιο ελεύθερα προς τις ανάλογες κατευθύνσεις.

Ιβάν ΣαββίδηςποδόσφαιροΠΑΟΚΚυριάκος ΚυριάκοςΑντελίνο Αντρε Βιεϊρίνια