Αθλητισμός|15.04.2020 15:41

Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων έφερε έκτακτη τηλεδιάσκεψη «παρουσία» Σαββίδη

Αντώνης Τσακαλέας

Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων να μην εκδικάσει την έφεση του ΠΑΟΚ και να διατηρήσει την ποινή της αφαίρεσης επτά βαθμών έφερε έκτακτη τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη, των στελεχών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και του νομικού τμήματος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδειξε να είναι σοκαρισμένος, με τους στενούς του συνεργάτες να σημειώνουν την απορία του για «το πως σε μια ευνομούμενη χώρα ένα ακόμη δικαστήριο αρνείται να δικάσει επί τοις ουσίας μια υπόθεση και κρύβεται πίσω από μια γνωμοδότηση μιας αμφιλεγόμενης επιτροπής, φτιαγμένης χωρίς καμία δικλείδα διαφάνειας».

Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του βορρά» έχουν ήδη γνωστοποιήσει την πρόθεση της ΠΑΕ να προσφύγει στο CAS, με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει εντολή για άμεση προσφυγή στο CAS. «Πώς είναι δυνατόν κάποιοι δικαστές να αμφισβητούν ευθέως την άποψη πρωθυπουργού και υπουργών που ξεκάθαρα μίλησαν για μη δεσμευτική γνωμοδότηση της ΕΕΑ;». ήταν μια από τις απορίες που εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος στην τηλεδιάσκεψη, σημείωσε: «Η σημερινή απόφαση δημιουργεί πολλά αδιέξοδα.

Ευτυχώς η ζωή θα συνεχιστεί και μετά την καραντίνα και εκεί θα πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε όλα τα εμπόδια που προσπαθούν να μας βάλουν».

Ιβάν ΣαββίδηςΠΑΟΚ