Αθλητισμός|15.04.2020 10:31

O Ρικ Πιτίνο πούλησε αντί 17 εκατ. δολαρίων την έπαυλή του στο Ίντιαν Κρικ της Φλόριντα

Newsroom

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Ρικ Πιτίνο πούλησε την έπαυλη του στο Ίντιαν Κρικ της Φλόριντα, που βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα, έναντι 17 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Πρόκειται για μία εκπληκτική βίλα οκτώ δωματίων και 900 τετραγωνικών μέτρων, με 10 πλήρη μπάνια και 2 WC, γραφείο, ασανσέρ, πισίνα τεραστίων διαστάσεων, αποβάθρα με τέσσερις ανελκυστήρες και γκαράζ τεσσάρων αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του realtor.com ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και νυν του κολεγίου Αϊόνα και της Εθνικής Ελλάδας είχε βγάλει προς πώληση την έπαυλη από το 2016 με πρώτη τιμή τα 24 εκατομμύρια δολάρια, ενώ πιο πρόσφατα και πριν από το χτύπημα του κορονοϊού είχε ζητήσει 21,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Ρικ Πιτίνο είχε αγοράσει μαζί με τη σύζυγό του την έπαυλη το 1999 έναντι 5,4 εκατ. δολαρίων και στη συνέχεια ανακαίνισαν πλήρως το κτίριο. Η συμφωνία πώλησης έκλεισε πριν από μία εβδομάδα και είναι μία από τις πιο ακριβές από την ημέρα που ξέσπασε ο κορονοϊός. Νωρίτερα μέσα στον Απρίλιο μία άλλη έπαυλη πουλήθηκε για 30 εκατομμύρια δολάρια.

Το Ίντιαν Κρικ είναι μία από τις πιο ακριβές περιοχές στη Φλόριντα με 40 περίπου ακίνητα, που ανήκουν σε μερικούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους στις ΗΠΑ. Τον Φεβρουάριο του 2019 μία έπαυλη στην ίδια περιοχή είχε πουληθεί αντί 49,9 εκατ. δολαρίων, που αποτελεί και το ρεκόρ.

Αυτές τις μέρες, ο Ρικ Πιτίνο με τη σύζυγό του μένουν στη Νότια Φλόριντα και περιμένουν πότε θα γυρίσουν ξανά στη Νέα Υόρκη. Ο Πιτίνο δήλωσε πρόσφατα πως περνάει τις ώρες του κάνοντας ποδήλατο στους έρημους δρόμους του Μαϊάμι και παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις ειδικά στη Νέα Υόρκη.

T

Εθνική ομάδαΡικ ΠιτίνομπάσκετΠαναθηναϊκός