Αθλητισμός|15.04.2020 23:17

Πόποβιτς σε εθελοντές τράπεζας τροφίμων:«Το έργο σας πιο σημαντικό από τους Σπερς»

Newsroom

Μια ενδιαφέρουσα ομιλία σε εργαζομένους και εθελοντές της Τράπεζας Τροφίμων του Σαν Αντόνιο έκανε μέσω τηλεδιάσκεψης ο θρυλικός προπονητής των Σπερς Γκρεγκ Πόποβιτς. Η συγκεκριμένη Τράπεζα Τροφίμων ιδρύθηκε το 1980 έχοντας ως πρώτη της προτεραιότητα την καταπολέμηση της πείνας μέσω προγραμμάτων και πόρων που απευθύνονται σε οικογένειες, ηλικιωμένους και παιδιά που το έχουν ανάγκη.

«Εμείς είμαστε απλώς διασκεδαστές, ψυχαγωγούμε τον κόσμο μέσω ενός αθλήματος, αυτό δεν σημαίνει και πολλά όμως εσείς υπηρετείτε την κοινότητα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η αποστολή σας είναι πολύ πιο σημαντική από τους Σπερς», ήταν τα λόγια του Πόποβιτς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «San Antonio Express News» που μετέφερε το ESPN.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτή την εποχή οι πόροι της τράπεζας βρίσκονται στα όρια τους καθώς το τελευταίο διάστημα ο ανεφοδιασμός γίνεται προβληματικός, ενώ δεκάδες νέοι στην περιοχή μένουν άνεργοι εξαιτίας και των επιπτώσεων που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού.  Λίγες ημέρες πριν η Τράπεζα ολοκλήρωσε διανομή γευμάτων σε 10.000 νοικοκυριά μέσω των εθελοντών του.

Στην διάρκεια της τηλεδιάσκεψης δεν έλειψαν και …ευχάριστες παρενθέσεις: «Ένας εργαζόμενος  ρώτησε τον Πόποβιτς σχετικά με τον Τιμ Ντάνκαν και την χρησιμοποίηση του στον 6ο τελικό του ΝΒΑ το 2013 κόντρα στο Μαϊάμι», είπε ο CEO της Τράπεζας Έρικ Κούπερ χωρίς να αποκαλύψει(δυστυχώς)την απάντηση του κόουτς.

T

Σαν Αντόνιο ΣπερςμπάσκετΓκρεγκ Πόποβιτς