Αθλητισμός|13.12.2018 12:36

Τυφλός «είδε» το γκολ της Λίβερπουλ µε τα µάτια του ξαδέλφου

Newsroom

Μεταξύ αυτών ο Μάικ Κίρνι. Ενας σχεδόν τυφλός φίλος της οµάδας, ο οποίος δίνει διαρκώς το «παρών» στο «Ανφιλντ» και το βράδυ της Τρίτης έµαθε για το «χρυσό» γκολ του Αιγύπτιου από τον ξάδελφό του, ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό του. Το βίντεο από αυτήν τη µοναδική στιγµή έγινε viral στο ∆ιαδίκτυο και εγκωµιάστηκε από εκατοντάδες φίλους άλλων οµάδων.

«Είναι ωραίο να διαβάζω όλα τα σχόλια για το βίντεο. Είναι ο ξάδελφος µου αυτός που µου λέει ότι σκόραρε ο “Μο”. Μπορώ να δω λίγο, αλλά όχι καλά. ∆εν ήξερα ότι µας τραβούσε η κάµερα» έγραψε ο Μάικ στον λογαριασµό του στο Twitter για το πιο ξεχωριστό καρέ µιας βραδιάς που εκτυλίχθηκε ιδανικά για τους «κόκκινους», χάρη όµως και στη σωτήρια απόκρουση του Αλισον στο σουτ του Αρκάντιους Μίλικ, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

«Αν ήξερα ότι ήταν τόσο καλός, θα είχα πληρώσει τα διπλά» ήταν η απίθανη ατάκα του Γιούργκεν Κλοπ για τον Βραζιλιάνο τερµατοφύλακα, ο οποίος έχει προ πολλού ξεκινήσει την απόσβεση των περίπου 70 εκατ. ευρώ που έδωσε το καλοκαίρι η Λίβερπουλ για να τον αποκτήσει από τη Ρόµα.