Αθλητισμός|19.04.2020 17:25

O Ριβάλντο έχει γενέθλια και «μαγεύει» την μπάλα ακόμη και στα 48 του!

Newsroom

Τα χρόνια περνούν αλλά η τέχνη δεν ξεχνιέται. Και ο αειθαλής Ριβάλντο παραμένει ένας γητευτής της μπάλας. Ακόμη και στα 48 χρόνια του ο άλλοτε σπουδαίος άσος της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας, που πέρασε και από την Ελλάδα φορώντας τις φανέλες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, διαθέτει το μαγικό άγγιγμα.

Ενα video μερικών δευτερολέπτων και μια μόνο επαφή της μπάλας ήταν αρκετά για να γίνουν viral. Κάποιος πασάρει στον Ρίμπο κι εκείνος με ένα... απλό εξωτερικό φάλτσο δίνει στην μπάλα μια απίστευτη τροχιά με αποτέλεσμα να περάσει κάτω από ένα σκαμπό.

Ο γεννημένος στις 19 Απριλίου του 1972 άλλοτε σταρ της Σελεσάο και της Μπαρτσελόνα, έχει γενέθλια και οι απανταχού θαυμαστές του δεν ξεχνούν τα απίστευτα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα, όπου κι αν αγωνίστηκε.

T

Στη διάρκεια της τεράστιας καριέρας τουΔ πέτυχε πολλά, σημαντικά και πανέμορφα γκολ. Ωστόσο υπάρχει μια παράσταση που πραγματοποίησε απέναντι στη Βαλένθια τη σεζόν 2000-01 που δικαίως συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων που έχουν καταγραφεί ποτέ στο ποδόσφαιρο. Σε ένα ματς τελικό για την Μπαρτσελόνα πέτυχε ένα αδιανόητο χατ-τρικ με κερασάκι στην τούρτα, ένα ασύλληπτο ανάποδο ψαλίδι έξω από την περιοχή που έστειλε την Μπάρτσα στο Champions League.

La LigaΜπαρτσελόναΡιβάλντοποδόσφαιρο