Αθλητισμός|23.04.2020 19:21

Μάικλ Τζόρνταν - Ρέτζι Μίλερ: Τα χρόνια πέρασαν, η αντιπάθεια παρέμεινε

Newsroom

Οι εκατέρωθεν προκλήσεις ανάμεσα στον Μάικλ Τζόρνταν και τον Ρέτζι Μίλερ στις αναμετρήσεις των Σικάγο Μπουλς με τους Ιντιάνα Πέισερς διαδέχονταν η μια την άλλη στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Είναι ήδη γνωστό πως οι δυο τους  επιδίδονταν με μανία σε ένα …ανελέητο trash talking , αναπτύσσοντας σταδιακά μια αντιπάθεια που αρκετοί υποστηρίζουν πως εξελίχθηκε σε μίσος. Η συγκεκριμένη αντιπαράθεση καταγράφεται στο ντοκιμαντέρ «The Last Dance» καθώς περιλαμβάνεται και μια συνέντευξη του Ρέτζι Μίλερ ο οποίος εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να τρέφει αισθήματα αντιπάθειας για τον σταρ των Μπουλς.

Ο Μίλερ δεν …μάσησε τα λόγια του όταν πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The Dan Patrick Show» προκειμένου να συζητήσει για το ντοκιμαντέρ του ESPN. «Αρχικά δεν ήθελα να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό. Μου είχαν ζητήσει μια συνέντευξη όμως δεν ήθελα να το κάνω, προσπάθησα να το πολεμήσω, υπήρχε κόσμος κοντά μου που μου έλεγε πως καλό θα ήταν να μιλήσεις…». Στην ερώτηση: «Τι θα του έλεγες σήμερα εάν καθόσουν μαζί του σε ένα δείπνο;» ο Μίλερ απάντησε: «Ίσως να του έδινα μια γροθιά»! Ο δημοσιογράφος αντέδρασε λέγοντας: «Μιλάς σοβαρά;» με τον Μίλερ να εξηγεί: «Φίλε, υπάρχουν μεταξύ μας πολλά πράγματα που «πετάγονται» μπρος πίσω», θέλοντας να εξηγήσει προφανώς πως υπήρχαν πολλά περιστατικά για τα οποία ευθύνονται και οι δυο πλευρές.

Ο Μάικλ Τζόρνταν στο παρελθόν έχει δηλώσει για τον Μίλερ τα εξής: «Δεν αντιπαθώ κανέναν αντίπαλο, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού του Ρέτζι με εξοργίζει. Κάνει συνέχεια flopping. Είναι τόσο αδύνατος που αν τον ακουμπήσεις πέφτει κάτω.Στην άμυνα βάζει συνέχεια τα χέρια του κάτι που είναι φάουλ, αλλά δεν το σφυρίζουν. Με εκνευρίζει».

T

NBAThe Last DanceΡέτζι ΜίλερμπάσκετΣικάγο ΜπουλςΜάικλ Τζόρνταν