Αθλητισμός|23.04.2020 20:29

Ο Ντένις Ρόντμαν ανησυχεί για την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν και στέλνει ευχές!

Newsroom

Η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Κιμ Γιονγκ Ουν, δεν προβληματίζει μόνο τους διπλωμάτες αλλά και έναν από τους ελάχιστους Αμερικανούς που διατηρούν εξαιρετική σχέση με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Ο λόγος γίνεται για τον Ντένις Ρόντμαν, τον εκκεντρικό παλαίμαχο φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς και των Ντιτρόιτ Πίστονς, που κατά το παρελθόν είχε βρεθεί στη Βόρεια Κορέα όντας προσκεκλημένος του Κιμ, για τον οποίο μάλιστα είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια.

Ο Ρόντμαν ανησύχησε ιδιαίτερα μαθαίνοντας ότι ο Κιμ αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TMZ Sports το προσεχές διάστημα θα μάθει περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του. «Ελπίζω να είναι απλώς φήμη ότι ο Κιμ είναι άρρωστος. Ευελπιστώ να μάθω περισσότερα σύντομα. Εχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε οι ΗΠΑ και η Βόρεια Κορέα. Προσεύχομαι να γίνει καλά έτσι ώστε οι φίλοι μου -ο πρόεδρος Τραμπ και ο Κιμ- να συνεχίσουν την ειρηνική πρόοδο στις σχέσεις των δυο χωρών» δήλωσε χαρακτηριστικά στο TMZ ο Ρόντμαν, ο οποίος ανέκαθεν έβρισκε τρόπους για να προκαλεί.

T

Η σχέση του Ρόντμαν με τον Κιμ αναπτύχθηκε τη διετία 2013-2014, οπότε έπειτα από επικοινωνία των δύο πλευρών, ο Ρόντμαν αποδέχθηκε την πρόσκληση του Βορειοκορεάτη ηγέτη και ταξίδεψε στη Βόρεια Κορέα μαζί με παλιούς αστέρες του NBA αλλά και των Χάρλεμ για ένα παιχνίδι επίδειξης. Μάλιστα τότε οι φωτογραφίες των δύο ανδρών να κάθονται μαζί και να αστειεύονται είχαν γίνει viral σε ολόκληρο τον πλανήτη καθώς επρόκειτο για μια εποχή που ο Κιμ έμοιαζε απρόσιτος, εχθρικός και... επικίνδυνος ιδίως για τις ΗΠΑ. Ο Ρόντμαν βρέθηκε ξανά στη Β. Κορέα το 2017 σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Βόρεια ΚορέαΝτένις ΡόντμανΚιμ Γιονγκ Ουν