Αθλητισμός|24.04.2020 21:05

Live streaming: Εκτακτη εκπομπή για τις εξελίξεις με Ολυμπιακό και Μαρινάκη

Newsroom

Σεισμό έχει προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η εισήγηση-βόμβα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου και ισόβιο αποκλεισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιώργου Σπανού. Το μέλος της ανεξάρτητης επιτροπής που υπάγεται στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Παναγιώτα Σπανού, έπειτα από πολύμηνη έρευνα, που άρχισε τον περασμένο Νοέμβριο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπήρξε χειραγώγηση του περιβόητου αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος που πραγματοποιήθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης στις 4 Φεβρουαρίου 2015 και έληξε 2-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Εξού και η πρόταση για την εσχάτη των ποινών. Παράλληλα, στην εισήγηση υπάρχουν βαριές τιμωρίες και για 13 ακόμα φυσικά πρόσωπα, πρώην μέλη της ΕΠΟ, μεταξύ των οποίων και ο άλλοτε πρόεδρος, Γιώργος Σαρρής, πρώην μέλη της ΚΕΔ, πρώην διαιτητές, ο προπονητής Σα Πίντο, αλλά κι ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου.

Ολες οι εξελίξεις θα συζητηθούν και θα αναλυθούν στην έκτακτη διαδικτυακή εκπομπή που θα πραγματοποιήσει απόψε (24/4) στις 21.00 το SDNA και θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολούθησε live τόσο από το Εθνος TV, στην υβριδική τηλεόραση του OPEN, όσο και μέσω live streaming από το ethnos.gr. Πρόκειται άλλωστε για μια υπόθεση που συνταράσσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βασίλης Βέργης και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου ανοίγουν μικρόφωνα και κάμερες και υποδέχονται τους Κυριάκο Θωμαΐδη, Τάκη Μπαλτάκο, Αρη Ασβεστά, μαζί με τον δικηγόρο του Ατρόμητου Αργύρη Λίβα, καθώς επίσης και αρκετούς ακόμα καλεσμένους.

Παρακολουθήστε live την εκπομπή του SDNA που είναι σε εξέλιξη:

ΟλυμπιακόςSDNAποδόσφαιροΒαγγέλης Μαρινάκηςυβριδική τηλεόρασηΑτρόμητοςΈθνος TVεπιτροπή δεοντολογίας