Βαλβέρδε: «Λένε για ντέρμπι στην Ισπανία, αλλά τα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός είναι σκληρή ιστορία»
NewsroomΟ Ερνέστο Βαλβέρδε προσπάθησε να εξηγήσει σε συναδέρφους του στην Ισπανία το τι σημαίνει να ζεις μια αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, καθώς σε αυτό αναφέρθηκε όταν η συζήτηση πήγε στα πιο «καυτά» παιχνίδια στην Ευρώπη. Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, που έλυσε στη διάρκεια της φετινής σεζόν τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα, έδωσε το παρών σε εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας των Βάσκων, στην οποία βρέθηκαν προπονητές.
Όταν του ζητήθηκε να καταθέσει την άποψή του για τα πιο παθιασμένα παιχνίδια στην Ευρώπη, συμπεριλαμβάνοντας και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στις αναμετρήσεις που γίνονται στην Ισπανία. ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεχώρισε τις αναμετρίσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, τοποθετόντας τη πιο ψηλά ακόμα και από αγώνες ανάμεσα στις δυο ομάδες της Σεβίλλης ή το «κλάσικο». Χαρακτηριστικά, ο Βάσκος τεχνικός σημείωσε: «Εδώ λένε ότι τα ντέρμπι Σεβίλλη – Μπέτις, Ρεάλ – Ατλέτικο ή και το «Clásico» ότι είναι καυτά. Αλλά ένα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός… αυτό κι αν είναι σκληρή ιστορία».
- Η μάχη της Δεξιάς στη Βόρεια Ελλάδα, τα πρώτα ονόματα για Σαμαρά και η μάχη της Κεντροαριστεράς
- Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
- Ποιοι φόροι θα μειωθούν: Πακέτο μέτρων στη ΔΕΘ με το βλέμμα στη μεσαία τάξη
- «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα