Αθλητισμός|26.04.2020 17:06

ΠΑΟΚ: Εξετάζει το ενδεχόμενο προσφυγής στο CAS εναντίον του Ολυμπιακού

Newsroom

Οι πρώτες ημέρες μετά την εισήγηση του μέλους της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ που απειλεί με υποβιβασμό τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο αλλά και με ισόβιο αποκλεισμό τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλα 14 φυσικά πρόσωπα που, σύμφωνα με την εισήγηση, εμπλέκονται στη χειραγώγηση αγώνων, βρίσκουν τον ΠΑΟΚ σε εγρήγορση. Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» παρακολουθούν την συγκεκριμένη υπόθεση και συγκεντρώνουν από την πλευρά τους όλα τα στοιχεία που προκύπτουν.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν πρόκειται ν' αφήσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση στην τύχη της, καθώς εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφύγουν στο CAS ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ κινήσεις θα γίνουν και προς την ECA, την ομοσπονδία Ευρωπαϊκών συλλόγων, προκειμένου να την ενημερώσουν για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αναφορικά με τις εξελίξεις για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Αυτό του έλεγαν χαρακτηριστικά στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι πως η ECA ίσως να μην έχει ενημερωθεί, αν και στο διοικητικό της συμβούλιο υπάρχει ελληνική συμμετοχή και συγκεκριμένα η παρουσία της κ. Λίνας Σουλούκου, που είναι η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

ΠΑΟΚεπιτροπή δεοντολογίαςΟλυμπιακόςCAS