Ο Jogo: «Προφορική συμφωνία Ολυμπιακού-Μαρτίνς για επέκταση συμβολαίου»
NewsroomΓια προφορική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς για την επέκταση της συνεργασίας τους κάνει λόγο πορτογαλικό δημοσίευμα.Σύμφωνα με όσα γράφει σε σχετικό ρεπορτάζ η αθλητική εφημερίδα «O Jogo», οι δύο πλευρές φέρονται απόλυτα ικανοποιημένες με τη μέχρι τώρα μεταξύ τους συνεργασία και έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου προπονητή για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.
«Ο Ολυμπιακός προχώρησε τις διαπραγματεύσεις με τον Μαρτίνς, λόγω της καλής δουλειάς του τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται πως, μέσω της νέας συμφωνίας θα υπάρξει και οικονομική αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Μαρτίνς. Αξίζει να τονιστεί πως αυτή τη στιγμή οι μεικτές απολαβές του αγγίζουν το ένα εκατ. ευρώ ετησίως.
- Φουντώνουν τα σενάρια διαδοχής του Τραμπ: Οι πληροφορίες για Ρούμπιο που έβαλαν «φωτιές» στον Λευκό Οίκο
- «Όλοι συμμορία είναι»: Οι διάλογοι που αποκαλύπτουν τη δράση του κυκλώματος στην Πολεοδομία Κατερίνης
- Στη δημοσιότητα βίντεο από την ανάκριση του Ράσελ Μπραντ για βιασμούς - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Βρετανό ηθοποιό
- Τελικά υπάρχουν γοργόνες; Το αλλόκοτο εύρημα που δίχασε την επιστήμη και το τρομακτικό δείγμα