Αθλητισμός|28.04.2020 13:35

Κάτσε:«Θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης μου στάθηκε σαν πατέρας»

Newsroom

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Τούμπα και να γίνει ξανά μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε ο Έργκους Κάτσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Forza». Ο Κάτσε που βρέθηκε από νεαρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ ,(έχει 158 συμμετοχές με την φανέλα του Δικεφάλου), πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα της Λάρισας.

Διαβάστε αποσπάσματα από την συνέντευξη του Έργκους Κάτσε:

Για το αν τον βοήθησε ο δανεισμό του στην ΑΕΛ:«Ναι, με βοήθησε! Αν δεν είχα πάει κάπου δανεικός, μάλλον δεν θα έπαιζα! Πήγα πολύ καλά και πιστεύω ότι πάντα σε βοηθάει να έχεις παιχνίδια στα πόδια σου. Αν κάθεσαι και δεν παίζεις δεν μπορείς να βελτιωθείς».

Για τη σχέση του με τον Κούγια:«Είναι ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ωστόσο, από τότε που ήρθαμε στην ΑΕΛ δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα, μας βοήθησε και μένα και τον Αμρ πάρα πολύ. Όλοι εδώ στη Λάρισα μας αγάπησαν και μας αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα».

Για τον Ουάρντα: «Είναι παρεξηγημένος από πολλούς! Τον ζω κάθε μέρα εδώ, και δεθήκαμε περισσότερο. Στον ΠΑΟΚ δεν τον θυμάμαι και καλά. Μόλις είχε έρθει και δεν είχαμε στενή σχέση. Είναι πλακατζής και θέλει τα βλέμματα πάνω του. Έχει καλή καρδιά και είναι καλό παιδί. Είναι έτσι από τον Θεό, είναι αυτή η νοοτροπία του. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει καλή καρδιά. Η τρέλα που έχει, είναι καλή και χρειάζεται που και που».

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ είπε: «Εννοείται ότι θέλω να γυρίσω και να μείνω. Εγώ θέλω να είμαι στην ομάδα και να παίζω, όπως γινόταν παλαιότερα. Θέλω να ζήσω και πάλι όλα αυτά τα συναισθήματα. Ο ΠΑΟΚ πλέον είναι μία top ομάδα. Θα ήθελα να είμαι στην ομάδα και να ζήσω αυτές τις έντονες στιγμές που ζουν τα τελευταία χρόνια με τους τίτλους που κερδίζουν. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον ΠΑΟΚ και δεν ξέρω τι θα γίνει. Ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνω το καλοκαίρι. Ο ατζέντης μου έχει μιλήσει με κάποιες ομάδες του εξωτερικού, αλλά είναι νωρίς για να μιλήσουμε για το μέλλον μου».

Για το αν πιστεύει πως αδικήθηκε: «Θα πω, ναι!  Το λέω γιατί δεν μου δόθηκε ένα παιχνίδι για να δείξω ποιος είμαι! Έχω βελτιωθεί. Είμαι πιο έμπειρος θα ήθελα να το δείξω αυτό. Αυτό νιώθω μέσα μου! Αν έπαιζα και δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω θα έλεγα μέσα μου ότι δεν κάνω. Τα τελευταία χρόνια δεν πήρα καμία ευκαιρία και για αυτό λέω ότι αδικήθηκα. Με τον Ίβιτς είχα κάνει καλά παιχνίδια, Μετά έφυγα δανεικός, ξαναγύρισα  και ενώ είχα κάνει καλές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό δεν μου δόθηκε και πάλι καμία ευκαιρία».

Για την σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Όταν έγινε εκείνη η ιστορία με την φανέλα του UCK, ήμουν 19 χρονών και έκαναν σαν να είχα σκοτώσει κόσμο! Όλοι είχαν πέσει πάνω μου. Ένιωσα να με πολεμούν όλοι. Θυμάμαι ότι γύρισα από την Εθνική και από την πρώτη μέρα μέχρι να τελειώσει όλο αυτό, με έπαιρνε τηλέφωνο και ήταν δίπλα μου. Ήταν σαν πατέρας μου. Είμαι άνθρωπος που δεν ξεχνάω. Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι άνθρωποι που είναι πραγματικά δίπλα σου. Όταν ξεχαστείς, λίγοι έρχονται κοντά σου. Ο κύριος Σαββίδης τότε στάθηκε σαν πατέρας μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Δεν ήταν εύκολο. Για αυτό και εγώ ήθελα μέσα από την καρδιά μου να τον υπερασπιστώ. Δεν με βοήθησε επειδή ήμουν παίκτης του ΠΑΟΚ, με βοήθησε γιατί είναι πάνω από όλα άνθρωπος».

Πηγή: FORZA

ΠΑΟΚποδόσφαιροΈργκους Κάτσε