Αθλητισμός|29.04.2020 16:15

Γκαγκάτσης: «Οι Έλληνες πληρώνουν την Τράπεζα Κρήτης και ο Σαββίδης χρέη που δεν ήταν δικά του»

Newsroom

Η τηλεδιάσκεψη της Super League άρχισε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εξαπολύει επίθεση, που είχε μάλιστα μεταξύ άλλων και ρατσιστικό χαρακτήρα, εναντίον του Ιβάν Σαββίδη, μια επίθεση που με βάση τον τρόπο που έγινε μοιάζει προσχεδιασμένη καθώς ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έδειξε πως η συμμετοχή του δεν έγινε για να συμβάλλει στη λήψη αποφάσεων για την έκβαση της φετινής σεζόν, αλλά για να πει όλα όσα είχε προετοιμάσει εναντίον τον πρόεδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, απάντησε στα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάνοντας μια ξεκάθαρη σύγκριση για τον τρόπο με τον οποίο έχει λειτουργήσει ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης, που είναι σε πλήρη αντίθεση με τις ενέργειες και τις πράξεις του Ιβάν Σαββίδη. Η αναφορά του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν μια απλή όσο και ουσιαστική σύγκριση του τι είχε συμβεί με το σκάνδαλο Κοσκωτά, και αντίστοιχα με τον τρόπο με τον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης λειτουργεί από την πρώτη μέρα που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα.

«Ο ελληνικός λαός πληρώνει ακόμη την Τράπεζα Κρήτης, ο κ. Σαββίδης πλήρωσε εξ ολοκλήρου και στον ΠΑΟΚ και στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα χρέη που δεν ήταν δικά του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Γκαγκάτσης.

ΠΑΟΚΙβάν ΣαββίδηςΜάκης ΓκαγκάτσηςSuperLeagueΟλυμπιακόςποδόσφαιροΒαγγέλης Μαρινάκης