O Δήμος Θεσσαλονίκης διεκδικεί τη συνέχεια της Euroleague!
NewsroomΤην ώρα που η Euroleague με επίσημα έγγραφα στις διοικήσεις του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ ρώτησε για τη διαθεσιμότητά τους σε ενδεχόμενο διεξαγωγής της διοργάνωσης σε περίπτωση επανέναρξης, ο Δήμος Θεσσαλονίκης με σχετικό αίτημα ζήτησε να συνεχιστεί η κορυφαία μπασκετική λίγκα στο PAOK Sports Arena και στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης!
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας εξέφρασε επίσημα το ενδιαφέρον της πόλης σε περίπτωση που αποφασιστεί να συνεχιστεί η Euroleague με οποιαδήποτε μορφή, είτε με το κανονικό format, είτε με final-8, ή final-4.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάλογο ενδιαφέρον υπάρχει από Μόσχα, Βελιγράδι, Κάουνας και Κωνσταντινούπολη, όμως στο Δήμο Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι μπορούν να προσφέρουν δύο πολύ καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις, σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και μία πόλη με χαμηλό αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού.
- Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
- Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
- Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα