Υπογραφές με μάσκες στην Μπάγερν Μονάχου
NewsroomTο νέο του συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου υπέγραψε ο τεχνικός Χάνσι Φλικ, που επιβραβεύτηκε από τους πρωταθλητές Γερμανίας για τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας του από την ημέρα που ανέλαβε ως υπηρεσιακός, καλύπτοντας το προπονητικό κενό μετά την απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς.
Εναρμονισμένα με τους νέους κανόνες υγιεινής, τα στελέχη της Μπάγερν παρουσιάστηκαν μπροστά στον φωτογραφικό φακό φορώντας τις απαραίτητες μάσκες στο πρόσωπο και μάλιστα κάποιοι από αυτούς όπως ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε και ο Χασάν Σαλιχάμιζιτς, με στιλιστική άποψη και το λογότυπο της ομάδας πάνω στη μάσκα.
Μάλιστα η Μπάγερν στον λογαριασμό της στα social media δίνει και συμβουλές στους φιλάθλους με σχετικό σχεδιάγραμμα για να κατασκευάσει ο καθένας εύκολα και απλά την προσωπική του υφασμάτινη μάσκα.
- Καθηγητής Ιστορίας ΑΠΘ: Ανεκτίμητης αξίας οι φωτογραφίες με τους εκτελεσθέντες στην Καισαριανή - Δεν υπάρχει φόβος στα πρόσωπά τους
- Το παρασκήνιο της διαγραφής Παρασκευαΐδη, ο συνεργάτης του Τσίπρα που νιώθει άβολα και η έκπληξη με Πλεύρη στον Δήμο Αθηναίων
- Κομμένα δρομολόγια του σιδηρόδρομου στην περιφέρεια και υπολειτουργία του Αθήνα - Θεσσαλονίκη παρά τα 62 εκατ. ευρώ
- Στην Αργεντινή τα εργασιακά δικαιώματα «κόπηκαν» από το πριόνι του Μιλέι