Αθλητισμός|02.05.2020 21:36

La Liga: Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ομάδες με απόφαση της κυβέρνησης

Newsroom

Το ποδόσφαιρο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κανονικότητα, καθώς ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ στο διάγγελμά του άναψε το πράσινο φως στις ομάδες να ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις. 

«Ξεκινήσαμε με το να επιτρέψουμε τις ατομικές προπονήσεις στα ομαδικά σπορ, ελπίζουμε σύντομα να γίνουν και τα υπόλοιπα, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα δούμε αγώνες από την τηλεόραση και όχι μέσα από τα στάδια. Είμαι περισσότερο οπαδός του μπάσκετ απ΄ ότι του ποδοσφαίρου, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει σύντομα, θα αποφασίσουν γι΄ αυτό οι ομοσπονδίες και οι λίγκες», τόνισε.

Πλέον επιτρέπεται να διεξάγονται ατομικές προπονήσεις και τα βασικά επαγγελματικά πρωταθλήματα θα συνεχιστούν, μετά τα μέτρα αποκλιμάκωσης, που αποφάσισε η ισπανική κυβέρνηση. Έτσι από τη Δευτέρα 4 Μαϊου οι ομάδες γυρίζουν στα γήπεδα με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο και συγκεκριμένο πλάνο από τη La Liga για να προετοιμαστούν. Ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πως στις 11 Μαϊου οι ποδοσφαιριστές και εργαζόμενοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα πιάνουν δουλειά, αφού πρώτα υποβληθούν σε τεστ για τον κορονοϊό.

Ρεαλ ΜαδρίτηςποδόσφαιροΙσπανίαLa Liga