Αθλητισμός|03.05.2020 16:34

Ποδόσφαιρο ώρα μηδέν: Ερχεται η έκτακτη εκπομπή του OPEN

Newsroom

Η ελληνική κοινωνία ετοιμάζεται για την επιστροφή στην... κανονικότητα μετά το lockdown και το ποδόσφαιρο κάνει το πρώτο βήμα για την επανεκκίνηση με την επιστροφή των ομάδων στις ατομικές προπονήσεις από την Τρίτη (5/5). Το OPEN με έκτακτη αθλητική εκπομπή που θα μεταδοθεί live την Κυριακή 3 Μαΐου στις 23.00 θα καταπιαστεί με το ζήτημα του ποδοσφαίρου και την επόμενη ημέρα μετά το λουκέτο λόγω κορονοϊού.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης θα παρουσιάσει την έκτακτη αθλητική εκπομπή «Ποδόσφαιρο Ωρα Μηδέν», όπου θα φιλοξενηθούν άνθρωποι του αθλήματος προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος, τους κίνδυνους που ελλοχεύουν εν μέσω πανδημίας αλλά και τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις που έχουν προκύψει με την Επιτροπή Δεοντολογίας, το CAS και τη διαμάχη ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού

Στη ζωντανή αθλητική εκπομπή του OPEN που θα αρχίσει στις 23.00 θα παρελάσουν αρκετοί καλεσμένοι μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της Επικοινωνίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, ο δικηγόρος, Νίκος Λαγαρίας και ο ανταποκριτής από τη Ρώμη, Δημήτρης Μιχούδης. Παράλληλα τις εξελίξεις θα σχολιάσουν ο διευθυντής του SDNA, Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο δημοσιογράφος του OPEN Πάνος Βόγλης.

ΚορονοϊόςOpen TVποδόσφαιροOpen Sport