«Πάγωσαν» στην Bundesliga: 10 θετικά κρούσματα κορονοϊού
NewsroomΔυσάρεστα είναι τα νέα από τα τεστ που διεξάγονται στις ομάδες της Bundesliga για τον κορονοϊό ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Έτσι, στα τρία θετικά κρούσματα μελών τα Κολωνίας, ήρθαν να προστεθούν άλλα 10. Στην διαδικασία των τεστ υποβλήθηκαν 36 ομάδες (και η Β΄ Γερμανίας) σε 1.724 άτομα συμπεριλαμβανομένου μελών του σταφ , φυσιοθεραπευτών κλπ.
Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε πως τα άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό θα μείνουν σε καραντίνα στο σπίτι τους για 14 ημέρες ενώ οι ομάδες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις εφαρμόζοντας το πρωτόκολλο υγιεινής που τους έχει δοθεί.
Οι Γερμανοί θα υποβάλλονται σε τεστ για τον covid-19 δυο φορές την εβδομάδα ενώ έχει προγραμματιστεί κι ένα προπονητικό καμπ για όλες τις ομάδες σε απομακρυσμένη από την πόλη των ομάδων τοποθεσία.
- Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες
- «Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ
- Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z