Αθλητισμός|04.05.2020 23:01

Επιστρέφει στο Τορίνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γυρίζει στην Ιταλία. Ο CR7 βρίσκονταν στην πατρίδα του, στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας από τις 9 Μαρτίου, μετά το ματς της Γιουβέντους με την Ίντερ, καθώς είχε βρεθεί δίπλα στη μητέρα του που είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

Πλέον ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, πέταξε από την Πορτογαλία με τον ιδιωτικό του τζετ και επιστρέφει στο Τορίνο, όπου θα μπει σε καραντίνα τις επόμενες 14 μέρες και αμέσως μετά θα μπορέσει να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Γιουβέντους, μόλις ανάψει το πράσινο φως για την επανέναρξη της Serie A.

Μετά από σκληρές προπονήσεις, τις οποίες μοιράστηκε με τα 115 εκατομμύρια των followers του στo Instagram, o Ρονάλντο ταξίδεψε μαζί με τη σύζυγο του Χεορχίνα, τα τέσσερα παιδιά του και δύο νοσηλεύτριες.

Τις τελευταίες μέρες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε πρωτοβουλία για να χαρίσουν οι διεθνείς της Εθνικής Πορτογαλίας ένα μέρος από το μπόνους τους για τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του Euro2020, που θα πάει σε ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες της Πορτογαλίας και δεν είναι επαγγελματίες. 

ΓιουβέντουςΚορονοϊόςποδόσφαιροΚριστιάνο Ρονάλντο