Αθλητισμός|05.05.2020 10:34

Γιάννης Αντετοκούνμπο:Η διασκεδαστική καραντίνα του Greek Freak στο Ρίβερ Χιλς

Newsroom

Όταν το 2018 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόραζε έναντι 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων μια εντυπωσιακή έπαυλη στο Ρίβερ Χιλς του Γουισκόνσιν δεν περίμενε ίσως πως θα έρχονταν η στιγμή που θα είχε τόσο ελεύθερο χρόνο ώστε να εξερευνήσει κάθε γωνιά αυτού του σπιτιού, ούτε πως θα έκανε τόσους πολλούς περιπάτους στις όχθες της λίμνης Μίσιγκαν αλλά και στον ποταμό Μιλγουόκι που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι που του πούλησε ο πρώην συμπαίκτης του Μίρζα Τελέτοβιτς.

Ένας από τους βασικούς λόγους που το αγόρασε, εκτός από τις ανέσεις που προσφέρει στον ίδιο και την οικογένεια του ήταν πως βρίσκεται σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το κέντρο του Μιλγουόκι και το «Fiserv Forum». Η πανδημία του κορονοϊού ματαίωσε υποχρεωτικά τα τακτικά «πήγαινε-έλα» του Greek Freak στην έδρα των Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από τις 12 Μαρτίου μένει -όπως κι όλο το ΝΒΑ- σπίτι προσπαθώντας να γεμίσει τον χρόνο του με διάφορες ασχολίες.

Άλλες φορές μάς δείχνει τις ικανότητες του στην κιθάρα(η σύζυγος του Μαράια πόσταρε βιντεάκι στο οποίο ο Έλληνας φόργουορντ προσπαθούσε να παίξει το Smoke on the Water των Deep Purple), ενώ άλλες φορές το ρίχνει στο… σκάκι, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του μετρ Γκάρι Κασπάροφ ο οποίος προθυμοποιήθηκε δημόσια να τον βοηθήσει μαθαίνοντας του κινήσεις!

T
T

Ατέλειωτες είναι επίσης οι ώρες που «λιώνει» στο playstation παίζοντας NBA 2Κ με τους αδελφούς του ενώ παρακολουθεί με ενδιαφέρον και τις «περιπέτειες» της παρέας των Σικάγο Μπουλς στο πολυσυζητημένο «Last Dance».

Όσο για την έπαυλη, αυτή είναι συνολικά έκτασης 10.000 τ.μ. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο, playroom, πισίνα,  home theater, φυσικά γκαράζ, ένα εργαστήριο καθώς κι ένα κελάρι κρασιών. Επίσης υπάρχουν και δύο ξεχωριστά σπιτάκια για να φιλοξενεί τους καλεσμένους του.

Παρόλα αυτά κάτι λείπει από το «φτωχικό» του Γιάννη κι αυτό είναι το γήπεδο μπάσκετ: «Δεν έχω πρόσβαση σε κάποια μπασκέτα. Πολλοί παίκτες του ΝΒΑ έχουν γήπεδο στο σπίτι τους ή κάτι τέτοιο, όμως εγώ συμβιβάζομαι με άλλου είδους γυμναστική», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ο Αντετοκούνμπο. Ξεχωριστή θέση στη καθημερινότητα του έχει το παιχνίδι με τον λίγων μόλις μηνών γιο του Λίαμ: «Ξυπνάω, προπονούμαι με τα αδέρφια μου και περνώ χρόνο με τον γιο μου. Μετά παίζω video games , καθαρίζω το σπίτι... Το να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου είναι σπουδαίο. Δεν μας συμβαίνει συχνά, στο τέλος της ημέρας όμως ξέρω ότι σε όλους μας έχει λείψει το μπάσκετ» λέει.

T

Γιάννης ΑντετοκούνμποNBAΚορονοϊόςκαραντίναμπάσκετ