Αθλητισμός|07.05.2020 15:36
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θυμήθηκε το τρίποντο «ζωγραφιά» του Πέτζα Στογιάκοβιτς!
NewsroomΉταν 6 Μαΐου του 1998 όταν ο μπασκετικός ΠΑΟΚ πανηγύριζε την πρόκριση του στους τελικούς της Α1. Ο τρόπος με τον οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά εξασφάλιζε αυτή την πρόκριση ήταν συγκλονιστικός. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Πέντραγκ Στογιάκοβιτς ο οποίος στο Game 5 της σειράς απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με εύστοχο τρίποντο σε νεκρό χρόνο έστελνε τον ΠΑΟΚ στους τελικούς.
«Μοναδική στιγμή. Το αποκάλεσαν τρίποντο, ζωγραφιά, τρίποντο μαχαιριά, αλλά αυτό το εκπληκτικό σουτ του Πέτζα Στογιάκοβιτς έδωσε μια σπουδαία πρόκριση στον ΠΑΟΚ μέσα στο ΣΕΦ, σαν σήμερα, πριν από 22 ακριβώς χρόνια» έγραψε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ που ανέβασε στα social media κι ένα σχετικό βίντεο.
Διαβάστε ακόμη
- Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παναγόπουλου: Η παραίτηση Στρατινάκη, οι εξηγήσεις του συζύγου της και η απάντηση του Κακούση της ΕΡΤ
- Τι λέει ο σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας - «Είναι ψύχραιμος»
- Εφιάλτης με κρυφή κάμερα: «Κάναμε σεξ σε ξενοδοχείο και μάθαμε πως μας παρακολούθησαν χιλιάδες άτομα»
- Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»