Αθλητισμός|08.05.2020 00:19

Νέα κρούσματα κορονοϊού σε Φιορεντίνα και Σαμπντόρια!

Newsroom

Τρεις παίκτες της Φιορεντίνα βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, όπως επίσης και άλλα τρία μέλη του προσωπικού της ομάδας, όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο της Φλωρεντίας την Πέμπτη (7/5). Μία ημέρα νωρίτερα, ένας παίκτης της Τορίνο, τα στοιχεία του οποίου επίσης δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, είχε βρεθεί θετικός στον ιό. Τα τεστ στους παίκτες των ομάδων της Serie A κρίθηκαν απαραίτητα ενόψει της επιστροφής στις ατομικές προπονήσεις σε μια προσπάθεια για επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα και η Σαμπντόρια ανακοίνωσε ότι στην ομάδα διαγνώστηκαν τρία νέα κρούσματα Covid-19, μεταξύ των οποίων ένας παίκτης που ήταν αρνητικός και επέστρεψε θετικός. «Βρέθηκαν τρία νέα κρούσματα και ένα από αυτά επέστρεψε θετικός» αναφέρεται στην ανακοίνωση του club, το οποίο χτυπήθηκε από τον ιό περισσότερο από κάθε άλλο της Serie A. 

Η Φιορεντίνα πάντως διευκρίνισε ότι οι προπονήσεις σε ατομικό επίπεδο θα συνεχιστούν τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. «Ο σύλλογος προχώρησε, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, απομονώνοντας αυτούς που έχουν μολυνθεί» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Αύριο το πρωί (8/5) η υπόλοιπη ομάδα όπως είναι προγραμματισμένο θα υποβληθεί σε ιατρικά τεστ, καθώς και σε εξετάσεις φυσικής κατάστασης ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος».

ΦιορεντίναΚορονοϊόςSerie A