Αθλητισμός|08.05.2020 18:32

Αντετοκούνμπο: «Νιώθω άσχημα, είμαι αηδιασμένος με τα χυδαία σχόλια»

Newsroom

Μια τραυματική εμπειρία βίωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βλέποντας τους λογαριασμούς του στα social media (αλλά και αυτούς τραπεζών με τις οποίες συνεργάζεται) να χακάρονται. Μια σειρά από χυδαία tweets και μηνύματα για προσωπικότητες και ομάδες του NBA «παρέλασαν» από τους λογαριασμούς του γεγονός που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Αντετοκούνμπο. Μετά από μερικές δύσκολες ώρες και με τη βοήθεια ειδικών το πρόβλημα αποκαταστάθηκε κι ο Γιάννης έσπευσε να ζητήσει «συγνώμη» λέγοντας τα εξής:

 «Γεια σας, είμαι πίσω ξανά και θέλω να αναφερθώ στο περιστατικό με τα social media που έγινε νωρίτερα και για το οποίο ήδη διεξάγεται έρευνα. Τα tweets και τα ποσταρίσματα ήταν εξαιρετικά χυδαία και απρεπή και προσωπικά είμαι απογοητευμένος και αηδιασμένος που κάποιος είπε αυτά τα χυδαία πράγματα.

Νιώθω άσχημα που οι Μπακς, Κρις (σ.σ.Μίντλετον), Λεμπρόν και η οικογένεια του Κάρι συμπεριλήφθηκαν σε αυτά τα χυδαία και αναληθή tweets. Ειδικά νιώθω άσχημα για την οικογένεια του Κόμπε Μπράιαντ, την περίοδο όπου θρηνούν να δέχονται αυτή την αρνητική και απαράδεκτη συμπεριφορά. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση προς την οικογένεια μου και να είστε ασφαλείς», έγραψε.

Λίγες ώρες αργότερα θυμήθηκε με νοσταλγία την περίοδο που ο ίδιος και η ομάδα του βρίσκονταν σε αγωνιστική δράση κάνοντας ένα ακόμη post στο instagram γράφοντας:«Περνούσαμε ωραία» για τις 50 νίκες των Μπακς συνοδεύοντας το από ένα βίντεο.

T
T

NBAμπάσκετχάκερΓιάννης Αντετοκούνμπο