Βανέσα Μπράιαντ: Κατέθεσε μήνυση για διαρροή φωτογραφιών από το σημείο της τραγωδίας
NewsroomΤο αστυνομικό τμήμα της κομητείας του Λος Άντζελες που είχε ασχοληθεί με το δυστύχημα της πτώσης του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη τους Τζιάνα στο Καλαμπάσας μήνυσε η Βανέσα Μπράιαντ. Η σύζυγος του άτυχου σούπερ σταρ ζητάει απαντήσεις σχετικά με τους λόγους και τον τρόπο που διέρρευσαν φωτογραφίες από το διαλυμένο ελικόπτερο λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν.
Το περιοδικό «People» αναφέρει πως η Βανέσα Μπραίαντ είχε μιλήσει με τον σερίφη Άλεξ Βιλανουέβα ζητώντας εχεμύθεια στις έρευνες. Αντίθετα αποδείχθηκε πως δεν διαφυλάχθηκαν ευαίσθητα δεδομένα και πλέον ζητάει αποζημίωση για συναισθηματική και ψυχική οδύνη.
Στη μηνυτήρια αναφορά της, η Βανέσα Μπράιαντ ισχυρίζεται πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν τραβήχτηκαν με σκοπό την έρευνα του δυστυχήματος. Μάλιστα, ένας από τους αστυνομικούς κατηγορείται πως τις επιδείκνυε σε φίλους και γνωστούς με αποτέλεσμα την διαρροή μέρους αυτών στα social media.
- «Ήταν σαν πολύ βαριά τροχαία, είναι περίεργο» - Οι μαρτυρίες νοσηλευτών για την πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο
- Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις για κατασκοπεία: Συνελήφθη στέλεχος για μετάδοση μυστικών πληροφοριών
- Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Βρέφος 6 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο
- Εξιτήριο για τη Σία Κοσιώνη - Η ανάρτηση Μπακογιάννη μέσα από τη ΜΕΘ