Αντετοκούνμπο: Κατέθεσε αγωγή σε εταιρεία για την εμπορική χρήση του «Greek Freak»
NewsroomΕταιρεία στις ΗΠΑ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το nick name του Γιάννη Αντετοκούνμπο (Greek Freak)για την προώθηση εμπορικών προϊόντων(θήκες κινητών, φόρμες , μπλούζες κλπ) , γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Έλληνα σούπερ σταρ των Μπακς.
Μετά από εισήγηση νομικών του εκπροσώπων ο Αντετοκούμπο αποφάσισε σύμφωνα με την «New York Post» να καταθέσει αγωγή κατά του «Fan Closet» (με έδρα την Καλιφόρνια) ζητώντας αποζημίωση ύψους 2 εκατ.δολαρίων.
Ο Αντετοκούνμπο με επιστολή του είχε ζητήσει από τις 27 Μαρτίου από την εταιρεία να διακόψει την χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου λογότυπου κάτι που όμως δε συνέβη. Παλαιότερα άλλη μια εταιρεία (η «Southside Throwbacks») είχε κάνει το ίδιο ωστόσο στην πορεία είχε προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Αντετοκούνμπο.
- Δημοσκόπηση OPEN: Σαρωτική εμπιστοσύνη στην Κοβέσι με 70% και μικρό «ρήγμα» στη ΝΔ - Στο 22,5% η πρόθεση ψήφου
- Η «λεπτή κόκκινη γραμμή» Μητσοτάκη και το εσωκομματικό σφυροκόπημα - «Περιμένατε να γίνει Κούγκι»
- Δολοφονία 21χρονου στην Κρήτη: Ξεσπά η αδελφή του θύματος - «Τρία χρόνια ζούσαμε έναν εφιάλτη»
- Metallica: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ ενόψει της συναυλίας