Αφήνει το NCAA κι επιστρέφει στην Ευρώπη ο Αλεξ Αντετοκούνμπο
NewsroomΣτα ντραφτ του ΝΒΑ μέσω Ευρώπης στοχεύει να βρεθεί ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο. Ο βενιαμίν της οικογένειας Αντετοκούνμπο πιθανότατα θα αποχωρήσει από το NCAA προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του και να γίνει επαγγελματίας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ σύμφωνα με όσα αναφέρει το eurohoops.net. Απώτερος στόχος βεβαίως παραμένει η είσοδος στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, εκεί όπου ήδη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων σταρ του αθλήματος.
Ο Αλεξ, ο οποίος γεννήθηκε το 2001 και αγωνίζεται στο Dominican High School (έχει 12,9 πόντους) δήλωσε: «Εξετάζω τις επιλογές μου, έχω μερικές προτάσεις από κάποιες Πολιτείες, αλλά αποφάσισα να παίξω στην Ευρώπη. Θέλω να γίνω επαγγελματίας το συντομότερο δυνατό. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ευρώπη, ξέρω το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το καλύτερο για εμένα θα ήταν να υπογράψω συμβόλαιο με έναν ευρωπαϊκό σύλλογο. Θα πρέπει να προετοιμαστώ και να ανταγωνιστώ με ενήλικες, θα βιώσω έντονο ανταγωνισμό και πίεση και θα εξελιχθώ σε κάθε επίπεδο».
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς