Αθλητισμός|10.05.2020 19:28

«Μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ο Γκόρι» γράφουν οι Ιταλοί

Newsroom

Ο έμπειρος σε θέματα μεταγραφών, Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 27χρονο Ιταλό κεντρικό χαφ, Μίρκο Γκόρι το συμβόλαιο του οποίου με την Φροζινόνε ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ντι Μάρτζιο υποστηρίζει πως ο Γκόρι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φροζινόνε. Επιπλέον, τονίζει πως ο Ιταλός χαφ αφήνει οριστικά όπως όλα δείχνουν, το ιταλικό πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Οπως επισημαίνει, οι συζητήσεις με το «τριφύλλι» θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και το πιθανότερο είναι να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία.

Ο Γκόρι είναι γέννημα-θρέμμα της Φροζινόνε καθώς ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ έχει περάσει και από την πριμαβέρα (ομάδα νέων) της Πάρμα προτού επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε για να βρει θέση στην πρώτη ομάδα.

Στη διάρκεια της φετινής σεζόν και μέχρι τη διακοπή, ο Γκόρι είχε καταγράψει 19 συμμετοχές στη Serie B και τρεις στο Κύπελλο Ιταλίας. Ενα κάταγμα στο ζυγωματικό του στέρησε τη συμμετοχή στα πέντε τελευταία παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

μεταγραφέςΜίρκο ΓκόριΠαναθηναϊκός