Ξέφυγε ο έλεγχος στην Μπεσίκτας - Οκτώ θετικά δείγματα σε κορονοϊό!
NewsroomΤη μορφή καταιγίδας έχει πάρει το θέμα των θετικών δειγμάτων σε κορονοϊό στις ποδοσφαιρικές ομάδες της Τουρκίας, τη στιγμή μάλιστα που έχει αποφασιστεί η επανεκκίνηση του εθνικού πρωταθλήματος στις 12 Ιουνίου. Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε ότι βρήκε οχτώ θετικά δείγματα του Covid-19 μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα χωρίς να αποκαλύψει ονόματα παικτών, προπονητών, ή υπαλλήλων που υποβλήθηκαν στα τεστ για τον κορονοϊό. Ανάμεσά τους πάντως βρίσκεται και πρόεδρος του συλλόγου, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί.
Μία ημέρα νωρίτερα, η Ερζουρούμσπορ (ομάδα 2ης κατηγορίας), ανακοίνωσε 12 κρούσματα και ο αμυντικός της ομάδας Γιουσούφ Ασέρ με δηλώσεις του ξέσπασε κατά πάντων: «Ευχαριστούμε την ομοσπονδία! Τι άλλο περιμένετε; Σήμερα 11 άτομα μολύνθηκαν από τον ιό στην ομάδα μας σε μερικές ημέρες ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί στους 20! Παράλληλα και η Κασίμπασα ανακοίνωσε ότι δύο ποδοσφαιριστές εντοπίστηκαν με κορονοϊο και αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία που προβλέπει το πρωτόκολλο για την απομόνωση και αποθεραπεία τους.
- Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
- Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
- Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
- Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ