Αθλητισμός|14.05.2020 19:00

Επεκτείνονται τα συμβόλαια που λήγουν στην Premier League

Newsroom

Με ομόφωνη απόφαση των ομάδων της Premier League, τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν στο τέλος του Ιουνίου, θα επεκταθούν και θα έχουν ισχύ ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ήταν ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε το αγγλικό ποδόσφαιρο και πλέον το αφήνει πίσω του, καθώς είναι όλοι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη αυτή. Φυσικά για να ανανεωθούν τα συμβόλαια θα πρέπει να υπάρχει σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών και να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες μέχρι τις 23 Ιουνίου.

Πέντε αλλαγές στη Bundesliga

Την ίδια ώρα στη Γερμανία, η Γερμανική Λίγκα έδωσε το πράσινο φως και λίγες ώρες πριν από την επανέναρξη της Bundesliga, οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πέντε αλλαγές στη διάρκεια του αγώνα, ενώ σε περίπτωση παράτασης στο κύπελλο θα μπορούν να κάνουν και έκτη αλλαγή.

Ωστόσο αρκετοί παράγοντες δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τον τρόπο που θα χρησιμοποιηθεί αυτή η απόφαση. Ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης, Φρανκ Μπάουμαν, σχολίασε με νόημα: «Θα είναι σίγουρα χρήσιμη απόφαση, αλλά σκέφτομαι και την περίπτωση που μία ομάδα στο τέλος του αγώνα θέλει να κάνει καθυστέρηση, ή μια άλλη ομάδα θέλει να ρίξει στο παιχνίδι τέσσερις ή πέντε επιθετικούς. Θα είναι παράξενο...».

BundesligaποδόσφαιροPremier LeagueΚορονοϊός