Αθλητισμός|15.12.2018 19:14

ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρα» δώρα στη «Δράση για το Κάτι Άλλο» (pics)

Αντώνης Τσακαλέας

Στις φιλανθρωπικές δράσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του προγράμματος «PAOK Action», προστέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου άλλη μια.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Νίκος Καρέλης και Λέο Ζαμπά , έδωσαν τις δικές τους ευχές και πρόσφεραν χαρά και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά και τα μέλη του Σωματείου «Δράση για το Κάτι Άλλο». Αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και μοίρασαν πολλά αυτόγραφα και δώρα από τον χορηγό του Δικεφάλου, Brokers.

Το Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το Κάτι Άλλο» είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 2010, με σκοπό να δημιουργήσει κάτι ισότιμο και διαφορετικό στο επίπεδο της φροντίδας ατόμων με αναπηρία.

Η προσπάθεια ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα αποφοίτων πανεπιστημιακών τμημάτων που ασχολούνται χρόνια με την αναπηρία. Με την πάροδο του χρόνου, η παρέα εμπλουτίστηκε με περισσότερους ευαισθητοποιημένους ανθρώπους. Στο επίκεντρο της πολύπλευρης δράσης του βρίσκεται το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ), που φιλοξενεί καθημερινά περίπου 35 ωφελούμενους.

Δράση για το Κάτι ΆλλοΠΑΟΚ