Πρόσφεραν στην Κλίσινα 200.000 ευρώ το μήνα για να γίνει συνοδός πολυτελείας!
NewsroomΗ πανέμορφη ρωσίδα άλτρια του μήκους, Ντάρια Κλίσινα, που είναι κάτοχος του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο το 2017, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο sports.ru ότι της προσφέρθηκε το απίστευτο ποσό των 200.000 ευρώ το μήνα προκειμένου να γίνει συνοδός πολυτελείας!
Η 29χρονη Κλίσινα, που ζει στην Ατλάντα των ΗΠΑ, εξήγησε ότι η προσφορά της έγινε από άγνωστο με απευθείας προσωπικό μήνυμα στα social media. «Απάντησα πως δεν με ενδιαφέρει και αμέσως μου έστειλε νέο μήνυμα να μην βιαστώ γιατί η προσφορά ήταν τρελή. "Πιστεύεις ότι θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο;" του είπα.
Η Κλίσινα είχε κάνει μία αποκαλυπτική φωτογράφηση στην αρχή της καριέρας της που την έκανε να αισθανθεί άβολα: «Είμαι χαρούμενη με το σώμα μου, αλλά όταν μου ζήτησαν να βγάλω τα ρούχα μου δεν αισθάνθηκα άνετα και κατάλαβα πως κάτι πάει λάθος».
- Το γενικό σιωπητήριο κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ για Παναγόπουλο και Στρατινάκη, η Επιτροπή Διεύρυνσης της Χαρ. Τρικούπη και οι βουλευτές που πήγαν στον Τσίπρα
- Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ το 2χρονο κοριτσάκι που έπεσε σε συντριβάνι στην Καλλιθέα - Το επανέφεραν οι γιατροί
- Εκπνέει η προθεσμία του υπουργείου Παιδείας προς το ΑΠΘ - Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ζητά ελαστικά βλήματα
- Ξεκινά βδομάδα με διαδοχικές κακοκαιρίες: Ο καιρός την Τσικνοπέμπτη - Η πρόγνωση Μαρουσάκη