Αθλητισμός|15.05.2020 15:09

Πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για τον Καλάθη-Νέο σενάριο εμπλέκει και την Μπαρτσελόνα

Newsroom

Η φημολογία που θέλει τον Παναθηναϊκό και τον Νικ Καλάθη σε «διάσταση»  πυροδότησε μεταγραφικά σενάρια σχετικά με το μέλλον του 31χρονου πλέι μέικερ. Ωστόσο θα πρέπει να καταστεί σαφές το εξής: Αυτή την στιγμή ο Καλάθης εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό(μέχρι το καλοκαίρι του 2021).

Οι «πράσινοι» με αφορμή την επιδείνωση των οικονομικών της εταιρείας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού(που έχει πλήξει όλες τις ομάδες στην Ευρώπη), φέρεται να ζήτησε μια εύλογη μείωση των αποδοχών του Καλάθη για την σεζόν 2020-21 και ταυτόχρονα επέκταση της συνεργασίας τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα ο Παναθηναϊκός θα φροντίσει ώστε να κάνει πιο σαφείς και ξεκάθαρες τις θέσεις του σχετικά με το θέμα ώστε να μην υπάρχει παραπληροφόρηση και λανθασμένες εντυπώσεις στους φίλους της ομάδας.

Την ίδια στιγμή το όνομα του Νικ Καλάθη άρχισε να περιλαμβάνεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Πληροφορίες ήθελαν την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του. Παλαιότερα δημοσιεύματα από την Ισπανία ανέφεραν πως ο έμπειρος πλέι μέικερ βρίσκεται στην λίστα του Πάμπλο Λάσο εφόσον αποχωρήσει ο Καμπάτσο. Τέλος η El Mundo Deportivo έγραψε πως ο Καλάθης ενδιαφέρει την Μπαρτσελόνα ώστε να καλύψει το κενό του Ντιλέϊνι. Επίσης αναφέρει το παράλληλο ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ , της Αρμάνι, της Φενέρ και του Ολυμπιακού(δηλαδή βάζει στο «παιχνίδι» την μισή Ευρωλίγκα). Το σήριαλ Καλάθη φαίνεται πως θα έχει πολλά ακόμη επεισόδια.

T

ΠαναθηναϊκόςEuroleagueμπάσκετΝικ Καλάθης