Αθλητισμός|15.05.2020 18:44

Χάνει την επανέναρξη της Bundesliga για μία... οδοντόκρεμα!

Newsroom

Η Αουγκσμπουργκ αντιμετωπίζει την Βόλφσμπουργκ στην επανέναρξη της Bundesliga μετά τη δίμηνη διακοπή λόγω κορονοϊού αλλά θα αναγκαστεί να στερηθεί των υπηρεσιών του προπονητή της, Χάικο Χέρλιχ, ο οποίος δεν κρατήθηκε εντός ξενοδοχείου καθώς... πετάχτηκε μέχρι το κοντινό σούπερ μάρκετ για να αγοράσει μια οδοντόκρεμα!

Ο Χέρλιχ μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου αποκάλυψε ότι δεν θα καθίσει στον πάγκο γιατί παραβίασε την καραντίνα που ισχύει για όλες της ομάδες της Bundesliga σύμφωνα με το πρωτόκολλο που έχει τεθεί σε εφαρμογή. Ως εκ τούτου, θα μείνει σπίτι την ώρα που η ομάδα του θα επιστρέφει στο γήπεδο. «Ακολούθησα όλες τις οδηγίες όταν βγήκα από το ξενοδοχείο και όταν επέστρεψα, αλλά η αλήθεια είναι πως σε αυτή την περίπτωση δεν έπραξα όπως θα έπρεπε ως ένας άνθρωπος που πρέπει να δίνει το παράδειγμα στους υπόλοιπους. Ετσι δεν θα βρίσκομαι στον πάγκο της Αουγκσμπουργκ στο ματς με την Βόλφσμπουργκ».

Ο Γερμανός κόουτς δεν αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους έσπασε την καραντίνα, αλλά δεν άργησε να διαρρεύσει πως το έκανε για μία οδοντόκρεμα!

ποδόσφαιροΚορονοϊόςΑουγκσμπουργκBundesliga