Ο Χάαλαντ πέτυχε το πρώτο γκολ της επανέναρξης της Bundesliga
NewsroomΤο πρωτάθλημα στη Γερμανία ξεκίνησε μετά από δυο μήνες.Τα γήπεδα είναι άδεια, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να τηρούν αποστάσεις και να μην έχοντα σε στενή επαφή στους πανηγυρισμούς, οι παίκτες στον πάγκο έχουν μεταξύ τους απόσταση 1,5 μέτρου. Όπως έχει γίνει αντιληπτό, πολλά έχουν αλλάξει, όμως υπάρχουν και οι... σταθερές αξίες. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ξεκίνησε από εκεί που είχε σταματήσει, καθώς πέτυχε το πρώτο γκολ της Bundesliga στη νέα «εποχή». Ο 19χρονος Νορβηγός άνοιξε το σκορ στη ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ ανάμεσα σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Σάλκε, με πλασέ στην κίνηση, στο 29'.
Το γκολ δεν ήταν απλά το πρώτο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά το πρώτο που σημειώθηκε συνολικά στις αναμετρήσεις της πρώτης κατηγορίας του Γερμανικού πρωταθλήματος που ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (16/5). Ο Χάαλαντ έχει μεγάλο ρεπερτόριο στο σκοράρισμα και αυτό τη φορά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή στην κίνηση.
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου