Αθλητισμός|17.05.2020 21:11

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για Μπάγερν και Λεβαντόβσκι!

Newsroom

Ούτε ο κορονοϊός, ούτε η καραντίνα, ούτε η αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις άλλαξε τις συνήθειες της Μπάγερν Μονάχου, που σαν να μην πέρασε μια μέρα, άρχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga. Οι Βαυαροί επικράτησαν 2-0 στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου και διατήρησαν τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Ντόρτμουντ και των έξι από την τρίτη Γκλάντμπαχ, που επίσης νίκησαν στη διάρκεια της 26ης αγωνιστικής. Παράλληλα, διατήρησαν το αήττητο που έχουν από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, οπότε ηττήθηκαν από την Γκλάντμπαχ.

Απτόητος όμως παρέμεινε και ο «μπόμπερ» της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 40'. Αυτό ήταν το 40ό γκολ του Πολωνού στράικερ στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, που συμπλήρωσε πέντε σερί αγωνιστικές περιόδους σκοράροντας περισσότερα από 40 τέρματα! Το 0-2 διαμόρφωσε για τη βαυαρική ομάδα ο Γάλλος Παβάρ με γκολ στο 80' της αναμέτρησης.

T
T

Στο άλλο ματς της ημέρας στη Bundesliga, η Κολωνία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Μάιντς, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι της Βέρντερ Βρέμης με τη Λεβερκούζεν το βράδυ της Δευτέρας (18/5, 21.30).

Βαθμολογία

Μπάγερν ΜονάχουΟυνιόν ΒερολίνουποδόσφαιροΛεβαντόβσκιBundesliga