Αθλητισμός|18.05.2020 12:24

Αμφιβολίες για τους κοιλιακούς του Ρονάλντο - Δικοί του, ή... «πειραγμένοι» στο photoshop;

Newsroom

Η φωτογραφία που «ανέβασε» πριν από μερικές μέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον λογαριασμό του στο Instagram, ο οποίος έχει περισσότερους από... 219 εκατομμύρια followers(!), έχει προκαλέσει συζητήσεις και σχόλια σχετικά με τη γνησιότητά της. 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, πόζαρε προβάλλοντας τους εντυπωσιακούς του κοιλιακούς μετά από προπόνηση, στέλνοντας μήνυμα στους θαυμαστές του, αλλά και τους φιλάθλους της Γιουβέντους, πως δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό την εκγύμναση για να είναι απολύτως έτοιμος στην επανεκκίνηση της Serie A. «Να γυμνάζεστε και να έχετε θετική ενέργεια» τόνισε ο Ρονάλντο.

Ωστόσο αρκετά ήταν τα σχόλια στο Instagram, πως οι κοιλιακοί του «CR7» δείχνουν μάλλον «πειραγμένοι» στο photoshop, το ειδικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. 

«Φαίνεται πως πόσο ψεύτικο είναι», «Για μια στιγμή νόμιζα πως φορούσε μπικίνι», σχολίασαν κάποιοι κάτω από τη φωτογραφία του 35χρονου σούπερ σταρ. Υπάρχουν όμως κι αυτοί που τον αποκαλούν «μηχανή», «κτήνος», «βασιλιά» και «σαμουράι» για το εντυπωσιακό σώμα του. Στη φωτογραφία πάντως έκαναν like περισσότεροι από 8,2 εκατομμύρια άνθρωποι!

T
T

Serie AΓιουβέντουςποδόσφαιροΚριστιάνο Ρονάλντο