Αθλητισμός|19.05.2020 15:18

Σε Αρειο Πάγο και Υπουργείο Δικαιοσύνης η καταγγελία του ΠΑΟΚ για Βρυώνη

Newsroom

Κατατέθηκαν σήμερα (19/5) σε Άρειο Πάγο, Υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και στις υπόλοιπες αρμόδιες δικαστικές αρχές (τον επιθεωρητή δικαστών και τη διοίκηση εφετείου) οι καταγγελίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αφορούσαν το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Γεράσιμο Βρυώνη. Ο λόγος που ο «Δικέφαλος του Βορρά» προχώρησε στην καταγγελία έχει να κάνει με τη διαφορετική απόφαση που έλαβε ο κ. Βρυώνης στη διαχείριση δυο παρόμοιων υποθέσεων: του Ολυμπιακού κατά του ΠΑΟΚ και της Ιεράπετρας κατά του Ιαλυσού.  

Κι ενώ στη δεύτερη υπόθεση η τριμελής επιτροπή της Εφέσεων, στην οποία μετείχε ο κ. Βρυώνης, αποφάσισε ότι σε πειθαρχική υπόθεση δεν επιτρέπεται η πρόσθετη παρέμβαση μίας πλευράς έναντι κάποια άλλης, την ίδια ακριβώς ημέρα, για την υπόθεση που αφορούσε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, η Επιτροπή Εφέσεων στην οποία μετείχε κανονικά ο Γεράσιμος Βρυώνης, αποφάσισε το ακριβώς αντίθετο, δίνοντας το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να παρέμβει, δικαίωμα που είχε χάσει μετά την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου της Super League.

Αυτό που από την πρώτη στιγμή τόνισαν οι νομικοί του ΠΑΟΚ ήταν ότι θα έπρεπε να ελεγχθούν προσεκτικά και οι δύο αποφάσεις, προκειμένου να γίνει αντιπαραβολή, καθώς αν ο κ. Βρυώνης έχει εκφράσει διαμετρικά αντίθετη άποψη στις δύο υποθέσεις, τότε αυτό θα πρέπει να ελεγχθεί από τον Άρειο Πάγο.

ΠΑΟΚποδόσφαιροΆρειος Πάγος