Αθλητισμός|20.05.2020 18:33

Η οπαδός των Πέισερς που έβριζε τον Τζόρνταν έγινε viral 22 χρόνια μετά

Θοδωρής Φελάνης

Αγαπάει παθολογικά τους Ιντιάνα Πέισερς, το αίμα της… έβραζε 22 χρόνια πριν. Πίστευε πως η ομάδα της είχε μια μεγάλη ευκαιρία να θέσει νοκ άουτ τους Σικάγο Μπουλς. Η Κάθι Χάρισον έκανε άθελα της ένα μικρό πέρασμα από το ντοκιμαντέρ «The Last Dance» καθώς η κάμερα την έδειξε επανειλημμένα να ωρύεται απευθυνόμενη σε παίκτες των Μπουλς στους τελικούς της Ανατολής το 1998.

Στις ΗΠΑ αναζήτησαν την ξανθιά Κάθι η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε τα εξής:«Όταν με έδειξαν είπα «Ω, Θεέ μου» και κοίταξα τον άντρα μου. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα με έδειξε ξανά και ο άντρας μου γύρισε και μου είπε «μπορείς να τρέξεις, αλλά δεν μπορείς να κρυφτείς». Όλοι μου έστελναν μηνύματα και screenshots. Ακόμα και από τη Νέα Ζηλανδία μου έστειλαν».

Η Κάθι και ο σύζυγος της είχαν συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο της Ιντιάνα για περισσότερα από 30 χρόνια. Σε ερώτηση για τους διαλόγους που είχε με τους παίκτες των Μπουκς είπε: «Ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν κουλ. Κάποια στιγμή γύρισε μου κούνησε το κεφάλι και μου χαμογέλασε. Με τον Ντένις Ρόντμαν σε όλη τη διάρκεια της σειράς ανταλλάζαμε κουβέντες. Χωρίς όμως να λέμε κάτι κακό. Είχαμε μια δουλειά να κάνουμε. Κι αυτή ήταν να μπούμε στο μυαλό των αντιπάλων. Πραγματικά πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά».

T
T

The Last DanceμπάσκετNBAΣικάγο ΜπουλςΙντιάνα ΠέισερςΜάικλ Τζόρνταν