Αθλητισμός|16.12.2018 16:00

ΠΑΟΚ: Χωρίς Πέλκα και Βιεϊρίνια στη Λιβαδειά για την 13η νίκη

Αντώνης Τσακαλέας

Με την προπόνηση που έγινε το πρωί της Κυριακής στο στάδιο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας (17/12) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους Αντελίνο Βιεϊρίνια (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο) και Δημήτρη Πέλκα (κάκωση στη γαστροκνήμιο). Ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην 13η του φετινή νίκη στη Super League Σουρωτή που θα του δώσει το δικαίωμα τουλάχιστον να διατηρήσει την απόσταση που έχει από Ατρόμητο και Ολυμπιακό, που τον ακολουθούν στη βαθμολογία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να καλύψει τις απουσίες των Βιεϊρίνια και Πέλκα με τους Τόσκα και Μπίσεσβαρ, ενώ είναι πιθανή η απουσία των Βέρνμπλουμ και Ουάρντα στο αρχικό σχήμα, αντί των Κάνιας και Λημνιού. Η αποστολή αποτελείται από τους τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Κίτσιου,Τόσκα,Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Ακπομ.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, ο φάκελος άνοιξε και τα αποτελέσματα των τελευταίων συζητήσεων δείχνουν πως ο Χοσέ Κρέσπο θα δεσμευτεί με νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη Τούμπα και μετά το καλοκαίρι, ενώ σειρά θα πάρει η υπόθεση Βαρέλα.

Δημήτρης ΠέλκαςΠΑΟΚΑντελίνο Αντρε ΒιεϊρίνιαΛεβαδειακός