Αθλητισμός|22.05.2020 16:53

Μίσιτς: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για το συμβόλαιό μου»

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γιόζιπ Μίσιτς, όπως υποστήριξε ο Κροάτης άσος. Ο 25χρονος χαφ, έπειτα από τα δημοσιεύματα που υπήρξαν -κυρίως από τον τουρκικό Τύπο- για ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ, μίλησε σε ΜΜΕ της Τουρκίας απαντώντας στα σενάρια και ξεκαθαρίζοντας πώς έχει η κατάσταση.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, και έχει τον πρώτο λόγο αναφορικά με το συμβόλαιό μου. Δεν είναι εύκολο να κάνουμε κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό το θέμα γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη» δήλωσε αρχικά ο Μίσιτς, ο οποίος πρόσθεσε ότι: «Η απόφαση του συλλόγου είναι πολύ σημαντική, δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει στο μέλλον. Ο μάνατζέρ μου δουλεύει συνεχώς πάνω σε αυτό».

Αξίζει να τονιστεί πως ο ΠΑΟΚ και η Σπόρτινγκ στην οποία ανήκει ο παίκτης, ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου η ρήτρα αγοράς να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 20 Ιουνίου, αν και το αρχικό χρονοδιάγραμμα ήταν μέχρι τις 20 Μαΐου. Παράλληλα, ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνει (και) το ποδόσφαιρο, επεκτάθηκε μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Γιόζιπ ΜίσιτςποδόσφαιροΠΑΟΚ