Αθλητισμός|22.05.2020 17:31

Μάνατζερ Καλάθη-Σλούκα: «Ολα φήμες και σενάρια - Νικ και Κώστας έχουν συμβόλαια»

Newsroom

Η αγωνιστική δραστηριότητα έχει παύσει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ λόγω κορονοϊού αλλά τα μεταγραφικά σενάρια κάθε άλλο παρά πάγωσαν το τελευταίο διάστημα. Ο Νικ Καλάθης και ο Κώστας Σλούκας βρέθηκαν (και βρίσκονται) στην πρώτη γραμμή της μεταγραφολογίας καθώς τα ονόματά τους σχεδόν καθημερινά συμπεριλαμβάνονται σε δημοσιεύματα που... προϊδεάζουν για την αποχώρησή τους από τον Παναθηναϊκό και τη Φενερμπαχτσέ, αντιστοίχως, καθώς αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τους εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο ατζέντης των δύο Ελλήνων διεθνών γκαρντ, Πάνος Καπάζογλου, μετά τον καταιγισμό δημοσιευμάτων που υπήρξε, πήρε θέση για το ζήτημα κάνοντας λόγο για «φήμες και σενάρια», ενώ τόνισε πως Καλάθης και Σλούκας έχουν συμβόλαια σε ισχύ για την επόμενη σεζόν, για την οποία ανυπομονούν να αρχίσει...

«Αυτή την ώρα θα έπρεπε να ανυπομονούμε για την έναρξη του Final Four. Αντίθετα όμως, ακούμε φήμες και σενάρια. Ο Νικ Καλάθης και ο Κώστας Σλούκας έχουν συμβόλαια για την επόμενη σεζόν και περιμένουν το τέλος της κρίσης για να επιστρέψουν στα παρκέ» έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο twitter ο Πάνος Καπάζογλου.

T

EuroleagueΚώστας ΣλούκαςΠαναθηναϊκόςμπάσκετΦενέρμπαχτσεΝικ Καλάθης