Αθλητισμός|23.05.2020 22:56

Διερευνητικές επαφές ΝΒΑ-Disney για την επανεκκίνηση της σεζόν

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Τη στιγμή που το ενδεχόμενο επανέναρξης του ΝΒΑ αρχίζει να κερδίζει διαρκώς έδαφος, ο κομισάριος Άνταμ Σιλβερ και επιτελικά στελέχη της κορυφαίας λίγκας έχουν ανοίξει διερευνητικό κύκλο συζητήσεων με την Walt Disney προκειμένου να εξετάσουν να συνεχιστεί η σεζόν στο ESPN Wide World of Sports Complex στο Ορλάντο της Φλόριντα, σύμφωνα και με τον εκπρόσωπο του ΝΒΑ, Μάικ Μπας.

Όπως σχολίασε και ο Μπας, στόχος του ΝΒΑ είναι να επανεκκινήσει στα τέλη Ιουλίου. Ήδη γίνονται επαφές για τη διεξαγωγή αγώνων σε δύο πόλεις, στο Λας Βέγκας και το Ορλάντο της Φλόριντα. Ωστόσο, πλέον, κερδίζει έδαφος το σχέδιο ολοκλήρωσης όλου του πρωταθλήματος σε μία τοποθεσία και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Walt Disney.

Πηγή της εταιρείας σχολίασε για την εξέλιξη της υπόθεσης: «Το σχέδιο μας είναι ξεκάθαρο και ολοκληρωμένο. Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε το ΝΒΑ για όσο διάστημα χρειάζεται προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν. Πιστεύουμε ότι έχουμε την κορυφαία εγκατάσταση για να διαχειριστούμε αυτό το μέγεθος, λόγω των σημαντικών πόρων μας».

Έτσι κι αλλιώς το ΝΒΑ και η Disney, που έχει και το ESPN έχουν στενή συνεργασία. Στο παρελθόν στην ίδια εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε το predraft camp.

T

T

Walt DisneyΟρλάντομπάσκετNBA