Καλά κρατεί η... Τζορντανομανία! Ποσό ρεκόρ σε δημοπρασία για φανέλα του MJ
NewsroomΗ τρομακτική επιτυχία του Last Dance, του ντοκιμαντέρ που πραγματεύεται τη ζωή και την καριέρα του αξεπέραστου Μάικλ Τζόρνταν, δεν φαίνεται μόνο στα νούμερα τηλεθέασης που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, αλλά και στη γενικότερη... Τζορντανομανία που επικρατεί περίπου δύο δεκαετίες μετά το τέλος της καριέρας του. Οτιδήποτε αφορά τον σπουδαίο MJ επανήλθε στο προσκήνιο και πουλάει τρελά! Από τις ιστορίες του παρελθόντος γύρω απ' τις οποίες χτίστηκε ο μύθος του μέχρι τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε.
Κάπως έτσι, μετά το ρεκόρ που κατεγράφη σε δημοπρασία για το πρώτο υπογεγραμμένο ζευγάρι Air Jordan το οποίο πωλήθηκε αντί 560.000 δολαρίων, σημειώθηκε ένα νέο ρεκόρ για μια φανέλα και ένα σορτσάκι που φόρεσε ο άσος των Σικάγο Μπουλς τη σεζόν 1996-97. Σύμφωνα με την Goldin Auctions η εμφάνιση του...αέρινου Μάικ πωλήθηκε αντί 288.000 δολαρίων (περίπου 264.000 ευρώ), ποσό ρεκόρ για αγωνιστικά ρούχα του Τζόρνταν.
- Φωτιά στην Πάρο: Δύο ενεργά μέτωπα και ισχυροί άνεμοι - Δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική
- Θρίλερ στη Σύρο: «Τη χτύπησα από πίσω» - Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι στις απολογίες για τη διασώστρια του ΕΚΑΒ
- Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζιδάκις – Ο άνθρωπος πίσω από τις αποφάσεις για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι
- Θέμης Καραμουρατίδης για Χατζιδάκι και Μητσιά: «Θα χρειαστεί πολλή φαιά ουσία για να εκλογικεύσετε τη χυδαιότητα αυτή»